Kérdése van? Hívjon minket! +36202781487

BIBS előke - Terra
BIBS előke - Terra
6 690 Ft
ÚJ

BIBS előke - Terra

BIBS előke - Terra
BIBS előke - Terra
BIBS előke - Terra
BIBS előke - Terra
Kényelem és funkcionalitás a fókuszban
A Bibs előke anyagát gondosan kiválasztottuk, hogy kényelmes legyen a gyermekek számára és könnyen tisztítható legyen. Rendkívül robusztus és ellenáll az olajnak, zsírnak és élelmiszerszíneknek, és könnyen tisztítható, mivel szappannal magas hőmérsékleten mosható a mosogatógépben.

A bibs előkén van egy praktikus gyűjtő zseb elöl, hogy összegyűjtse a maradék élelmiszert, és megkímélje a baba ruháit, amennyire csak lehetséges, hogy több étel kerüljön a baba szájában, és pocakjában, nem pedig a padlóra. Továbbá, a vállpántot a gyermek anatómiájához igazították, így szabadon mozgathatják a karjukat, miközben még mindig szépen illeszkedik a baba hasa körül. A nyílást a váll elülső részén helyezték el, hogy elkerüljék a haj vagy a ruhák elkapását, és könnyen beállítható három különböző méretben, hogy tökéletesen illeszkedjen a kicsikhez.

Az első zsebet úgy tervezték, hogy elég puha legyen ahhoz, hogy a gyermek és az asztal közé nyomható legyen, és elég kemény ahhoz, hogy felemelve ne hajlítsa meg és öntse ki a folyadékot. Keskeny alakja van a karok között a maximális mozgásszabadság érdekében.

A környezetbarát megoldás
A vállpánt 100% -ban biztonságos, élelmiszer minőségű TPU-ban készül, egy környezetbarát anyag, tökéletes rugalmassággal egy vacsorabért. 100% BPA-mentes és 100% -ban újrahasznosítható. A fenntartható és felelősségteljes munkavégzés mindig is elengedhetetlen volt a BIBS számára, és márkaígéretünk az, hogy zöldebbé válunk mindenben, amit csinálunk. Gyermekeink öröklik a Földet, és aktívan biztosítani akarjuk azt az eljövendő generációk számára.

Dániában tervezték és gyártották
Dinner Bib-ünket klasszikus retro megjelenéssel, skandináv csavarral, gyönyörű színekkel terveztük. Folyamatosan több szín kerül hozzáadásra! Ezenkívül kizárólag dániai székhelyünkön tervezték és gyártják, és világszerte értékesítik.
Raktáron
6 690 Ft
Adatok
Gyártó
BIBS
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek