Kérdése van? Hívjon minket! +36202781487

HÍREINK

Babaágynemű szettek

2021.10.10 11:07
Babaágynemű szettek
Egy babaszoba elengedhetetlen és nagyon fontos kelléke s egyben kiegészítője, a babaágynemű.  A babaágyneműt nem “csak úgy” választjuk, legyintve, hogy “Persze, legyen puha, legyen meleg, legyen tökéletes minőségű, stb...”  Ez az egész egy fontos folyamat része, már akkor amikor készülőben a babaszoba, amikor az első fészekrakó ösztönök beköszöntenek a kismama életében. 

Mikor kiderült, hogy babát várok sokáig nem vásároltunk semmit, de már elképzeltem hogyan fog kinézni a babaszoba, a fal színe, a függöny, a szőnyeg, hogy hol lesz a kiságy és a pelenkázó. Amikor a fejemben már majdnem minden megvolt, akkor jött még egy számomra nagyon fontos kérdés: Milyen legyen a babaágynemű? 

Már viszonylag korán, rengeteg weboldalt és üzletkínálatot végignéztünk, akkor még “fiús”, “lányos”, uniszex minták és szinek is szoba jöhettek. Majdnem félidős voltam, mikor kiderült,  kislányunk lesz! Ezek után persze nem volt kérdés, milyen színű legyen a szoba, a bútorok, és a további kiegészítők, közülük is elsősorban az ágynemű kapott nagy szerepet.

Olyat szerettünk volna ami egyedi és különleges, ami puha, bababarát anyagokból készül és jó meleg, hogy biztosan ne fázzon a kislányunk. S persze: passzoljon a megálmodott szobájához!Őszinte leszek, nem volt egyszerű feladat! Végül nem is sikerült olyat találnom ami igazán tetszett volna, mindig is kissé megalkuvásnak éreztem a választásom. 

Biztosan sokan vannak úgy rajtam kívül is, hogy kisbabájuknak a legjobbat szeretnék. Ez persze mindenre érvényes, ugyanúgy a mentális dolgokra, mint a kézzelfoghatókra, de azt is be kell látnom, a kiegészítők színei s a minták egy kicsit az anyukáké is. :)Amikor megálmodtuk a Foxit, volt egy listánk, hogy milyen szempontokra fogunk mindenképp odafigyelni, termékeink kivitelezésénél. (Ezt a listát a végén szépen kipipáltuk. :))Szerettünk volna egyedit, különlegesen alkotni, egyéniségeknek és egyéniségek anyukáinak megtervezni az álom babaszobát! :) Mindemellett persze, elsősorban figyeltünk arra, hogy a felhasznált anyagok mindegyike prémium minőségű, bababarát és antiallergén legyen.

Nyugodt szívvel, s teljeskörű garanciával vállaljuk a felelősséget termékeink minőségéért.

Mostmár természetesen mindkét gyermekem a kedvenc mintájú ágyneműjében hajtja álomra a fejét. 

Ezeket persze mindenhova visszük magunkkal, elengedhetetlen kellékei egy-egy utazásnak, nagymama látogatásoknak, még bevásárolni is jön velünk a kedvenc takaró! :)Mit kell még tudnod a babaágyneműinkről?- a Foxi-babaágynemű szettek, két méretben elérhetőek;

  • 75 × 100 cm-es az első 3 évben fogja kísérni gyermeked édes álmait
  • 100 × 135 cm-es méret pedig az óvodás években lesz nagy segítségetekre, amikor a kedvenc, jól megszokott mintájú csucsuplédje kísérheti majd az óvodába indulás rögös útján....

 
- a babatakaró, babapárna és rácsvédő is egybe van varrva a töltettel, ami a hagyományos külön mosható ágynemű huzatnál sokkal kényelmesebb és biztonságosabb használatot jelent a babának és mamának egyaránt. Nem kell bajlódnod az elmozdult paplan igazgatásával, az ágynemű huzatok cseréjével, könnyedén egyben (30 fokon) mosható és (alacsony hőfokon) vasalható az összes termékünk. 

- a töltőanyag közepesen vastag, antiallergén vatelinlap, mely megoldás a 4 évszakos használathoz, így nem kell külön téli és nyári szettet is vásárolnod. Igyekeztünk olyan megoldást találni, mely tényleg jó a hidegebb és melegebb napokra is. Higyj nekünk, leteszteltük az összes létező vastagságot. :) 

- mintáink nagy valószínűséggel nem jönnek veled szembe egyetlen bababoltban sem, s tudatosan azon vagyunk, hogy mindig friss kollekcióval és újdonságokkal rukkoljunk elő, például néhány termékünk emiatt, csak limitált darabszámban elérhető. 

- rácsvédőink 2 méretben elérhetőek, hogy a kisebb és nagyobb babaágyakba is passzoljanak.Lássunk néhány vásárlói vélemény a babaágyneműinkről:*****

Nagyon szépek a minták és pihe-puha a termék, köszönjük!*****

Pont jó a vastagsága, a kisbabánk elég fázós, így kicsit fèltem hogy nem lesz elég meleg, de nekünk nagyon bevált!!*****

Csodálatosan szép ez a termék, élőben még szebb mint a képeken, nagyon meg vagyok elégedve vele és a kiszolgálással is.*****

A kisfiam imádja nézegetni a mintát! És nagyon jó puha, meleg! :)*****

Tetszenek az egyedi minták, semmiképp sem szerettem volna beállni a sorba. :) A légballon képeken is gyönyörű, de élőben...nagy a szerelem, hálás vagyok, hogy rátok találtam! Reméljük cikkünk segített a döntésben, hogy mi alapján válogasd össze kisbabád ágynemű szettjét. Nézz körül 2 és 3 részes szettjeink között, de választhatod külön a takarót, párnát s akár a rácsvédőt is :)