Kérdése van? Hívjon minket! +36202781487

HÍREINK

Foxi Box - Babaköszöntő ajándékcsomag

2021.10.13 20:57
Foxi Box - Babaköszöntő ajándékcsomag
Egy kis élet születése a legszebb és legmeghatóbb dolog a világon!  Erre a nem mindennapi alkalomra, mind a rokonok, mind a közeli hozzátartozók és barátok igyekeznek valami olyan ajándékot választani, ami különleges, minőségi, hasznos és nem utolsó sorban esztétikus is. A Foxi Box - babaköszöntő ajándékcsomagokat legalább ez a négy tulajdonság jellemzi, így garantáljuk, hogy sikered lesz vele! :)

Ha prémium minőségű, egyedi és ötletes babaváró ajándékot, babaltátogató csomagot keresel, netán saját kisbabádat lepnéd meg valami különlegessel, akkor jó helyen jársz! :)

Egy kis élet születése a legszebb és legmeghatóbb dolog a világon! 

Erre a nem mindennapi alkalomra, mind a rokonok, mind a közeli hozzátartozók és barátok igyekeznek valami olyan ajándékot választani, ami különleges, minőségi, hasznos és nem utolsó sorban esztétikus is.

A Foxi Box - babaköszöntő ajándékcsomagokat legalább ez a négy tulajdonság jellemzi, így garantáljuk, hogy sikered lesz vele! :)Sokszor nagyon nehéz jó és praktikus ajándékot találni erre az alkalomra, hisz nem tudhatjuk mi az amire valóban szüksége lehet a gyermeknek, és mi az amit már rég megvásároltak neki szülei. Ezenfelül nem tudhatjuk azt sem, mi az amit a többi rokon, barátok már megelőzvén minket, ajándékba vittek a kisdednek. És valljuk be, egy 10. cumisüveg nem az igazi meglepetés...:) A különböző összetételű ajándékdobozaink ideálisak: 

- babaváró partyra

- babaköszöntő ajándéknak

- babalátogató csomagnak4 box típust találsz meg nálunk, különböző pasztel színekben/mintákkal. A dobozokban lévő termékek mindegyike prémium minőségű:1. MINI box: mely egy darab 60x60 cm méretű textílpelenkát és egy nyuszifül rágókát tartalmaz. Ezenkívül egy darab üdvözlőlap és egy autósmatrica is található a dobozban. 2. MIDI box: mely két darab 60x60 cm méretű textilpelenkát tartalmaz. Ezenkívül egy darab üdvözlőlap és egy autósmatrica is található a dobozban. 3. MAXI box: mely egy darab 60x60 cm méretű textilpelenkát, egy darab nyuszifül rágókát és egy nyunyikendő rágókát tartalmaz. Ezenkívül egy darab üdvözlőlap és egy autósmatrica is található a dobozban. 4. Hónaptakaró box: mely egy darab különleges fotótakarót tartalmaz, hónapjelölő karikával, s szintén megtalálható a dobozban egy darab üdvözlőlap és egy autósmatrica is.Technikai információk:

- A dobozban lévő textil termékek mindegyike PRÉMIUM 100% bababarát pamut vagy 100% bababarát bambusz anyagból készült. 

- A rágóka anyaga 100% kezeletlen faanyagból készült.

- A dobozok mérete: 17x20 cm.

- A dobozokban lévő textil termékek javasolt mosása/tisztítása: 30fokon, kímélő programon mosható, szárítógép használata nem javasolt. Alacsony hőfokon vasalható.A dobozokat díszcsomagolásban küldjük, hogy Neked már csak az örömszerzés jusson! :)A Foxi Box-okat itt tudod megnézni: