Kérdése van? Hívjon minket! +36202781487

HÍREINK

Hónaptakaró, mérföldkő takaró - A tökéletes babaváró ajándék

2021.10.12 20:07
Hónaptakaró, mérföldkő takaró - A tökéletes babaváró ajándék
A fotókártyákat újragondolva terveztük meg nektek, ezeket az egyedi mintákkal ellátott hónaptakarókat, melyek tökéletes megoldást kínálnak arra, hogy nyomon tudjátok követni kisbabátok növekedését.  Hónapról hónapra, később évente a születésnapjain, elkészíthetitek a kedvenc fotóitokat gyermeketekről, ezáltal jobban érzékelhető, hogy milyen rövid idő alatt mennyit változtak, milyen nagyra cseperedtek… 


(*Tipp: a hófordulókon elkészült fotók, kinyomtatva, képkeretben, tökéletes díszei, lehetnek otthonotoknak!)

Mikor tervezgettük, hogy milyen termékekkel nyissuk meg online bababoltunkat, már akkor is az első helyet ez a termék foglalta el. Saját gyermekeink születésekor, még csak a hagyományos ‘hónapkártyákat’ lehetett kapni az itthoni piacon, ezért találtuk ki, hogy elsőként elkezdjük tervezni, gyártatni és forgalmazni ezt a különleges terméket. Azóta már jó néhány darabot adtunk ajándékba barátainknak, ismerőseinknek babaváró ajándék gyanánt, s egytől-egyik osztatlan sikert arattak... :)

A hónaptakaró segítségével, garantáltan a legszebb és legmaradandóbb emlékeket készíthetítek el kisbabátokról, s annak érdekében, hogy ne csak fotózásnál gyönyörködhessetek kedvenc mintáitokban, pihe-puha, 100% bambusz anyagokat használtunk fel a gyártásnál, mely ezáltal nyári és könnyed átmeneti időben vékony takaróként is funkcionál, így a hétköznapok állandó és nélkülözhetetlen társa lehet gyermeketeknek. Tökéletes ajándék lehet babaváró bulira vagy újszülött látogatáshoz is, hisz hosszú távra okozol vele örömöt és egy örök emléket biztosítasz vele az új családnak. 

S hogy neked már csak az örömszerzés jusson, különleges csomagolásban, egyedi babaváró box-ban küldjük! Szeretettel!

A foxi box - babaváró ajándékboxokat és hónaptakarókat itt tudod megnézni:

Honaptakaro Flamingo
https://foxibaba.hu/Honaptakaro-box-Flamingo

Honaptakaro Roka

https://foxibaba.hu/Honaptakaro-box-Roka


Honaptakaro Tukan
https://foxibaba.hu/Honaptakaro-box-Tukan