Kérdése van? Hívjon minket! +36202781487

HÍREINK

3+1 menő játszótér, amit imádni fognak a gyerekeid!

2023.03.13 18:24
A játszóterezés minden gyerek (és szülő) életében kötelező program. Míg gyerekként megvannak a kedvenc helyeink és játékaink, addig szülőként mindig kutatjuk az újdonságokat és változatosságokat nyújtó játszótereket. Következzen négy fővárosi játszótér, ahol a klasszikus elemeken kívül tematikus épületek és extra elemek színesítik a játékidőt.

Városligeti Nagyjátszótér Budapest egyik legnagyobb játszótere a Városligetben található. A gyerekek számára igazi paradicsom ez a hely, ahol az egészen fiatal korosztálytól kezdve a kiskamaszokig mindenki talál maga számára szórakoztató elfoglaltságot.  A játszótér központi eleme egyértelműen a Szinyei Merse Pál Léghajó című festménye ihlette valódi mászóka. Ezenkívül természetesen egyéb eszközök, például óriási mászóka rendszer és különböző forgójátékok színesítik a kínálatot.   Cím: 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 15.   Hollósy Simon utcai játszótér A nemrégiben felújított és megújult Hollósy Simon utcai játszótéren igazi, Budapestet meghatározó épületek kicsinyített másai kerültek elhelyezésre. A Lánchíd, az Alagút, a Kisfaludy-gőzhajó, valamint a fogaskerekű vasút szerelvénye is megjelenik egyedi játékok formájában. Ezenkívül olyan hagyományos, megszokott játékokat is megtalálni, mint a fészekhinta, a rugós lovacska, homokozó vagy a kismotorpálya.   Cím: 1126 Budapest, Hollósy Simon u. 12.

Muzi A Muzi egy nosztalgikus hangulatú játszótér, amely a Múzeumkertben található. Az építés során az inspirációt Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című és Pásztor Árpád A Muzi című könyvei adták. Az egész játszótér kialakítása a századforduló világát igyekszik felidézni. A gőzfűrészüzem ihlette csúszdás mászóka mellett lóvasút, golyópálya és működő verkli is megtalálható mindenki legnagyobb örömére.

Cím: 1088 Budapest, Múzeum u. 9.

Gellért-hegyi csúszdapark A Gellért-hegyi csúszdapark igen népszerű a gyerkőcök körében. A játszóteret valójában már 1967-ben kialakították, ám 2017-ben hatalmas felújításon esett át. A megújulás során a park környezetének kialakítására is nagy hangsúlyt fektettek. A játszótér tele van izgalmas csúszdákkal és egyéb eszközökkel, például a domboldalon található biztonságos gumiborítással és mászófallal.

Cím: 1118 Budapest, Szabó Dezső lejtő