Kérdése van? Hívjon minket! +36202781487

HÍREINK

3+1 kiegészítő ajándék karácsonyra, amivel nem lehet melléfogni

2021.12.09 11:08
3+1 kiegészítő ajándék karácsonyra, amivel nem lehet melléfogni
3+1 kiegészítő ajándék karácsonyra, amivel nem lehet melléfogni A karácsonyi ajándék választás sosem egyszerű feladat. Akár a saját babánkat, akár családban vagy baráti körben lévő legkisebbet szeretnénk valamivel meglepni, nem nyúlhatunk mellé, ha valamilyen minőségi, igényesen megtervezett és kivitelezett terméket választunk. Érdemes szem előtt tartani, hogy olyan ajándékot válasszunk, amely megfelelő alapanyagokból készült és amellett, hogy szép, még hasznos is.


1. Tipegő hálózsák


Ha olyan ajándékot keresünk, amely egyszerre praktikus és esztétikus, válasszunk valamilyen hálózsákot. Az izgő-mozgó kisbabák számára alváshoz a takaró helyett sokkal inkább ajánlott a hálózsák használata. Pici korban kifejezetten fontos odafigyelni a megfelelő hőmérsékletre, ez a cipzáras ruha pedig lehetővé teszi, hogy a babó akkor se tudjon kibújni belőle, ha sokat mocorog akár a nappali, akár az éjszakai alvás során. A puha, meleg anyagból készült hálózsák kiemelten fontos az alvás minősége és a kényelem szempontjából. A tipegő hálózsák nagy előnye, hogy a kisgyermek alvás után kedvére mászhat, járkálhat is benne.

https://foxibaba.hu/spl/886907/Tipego-Halozsak

2. Nyuszifül-rágóka


Ha valami igazán cuki, mégis valóban hasznos meglepetést keresünk, a nyuszifül-rágókával nem foghatunk mellé. A puha anyagból készült két kis nyuszifül nemcsak látványra nagyon megnyerő, de a fa felülete a babák fogzási időszakában különösen nagy segítség lehet, hiszen természetes, mindenféle kezelésektől mentes fából készült karikát nyugodt szívvel odaadhatjuk a kicsiknek rágcsálásra. Ebből a termékből is többféle minta közül válogathatunk aszerint, hogy inkább a világosabb, legtisztultabb vagy vidám, színesebb típust keresünk.

https://foxibaba.hu/spl/792507/Nyusziful-ragoka

3. Szundikendő/Nyunyikendő


Minden babának, kisgyermeknek van olyan plüssállata, textilpelenkája vagy kendője, amihez nagyon szorosan ragaszkodik. Egy társ az alvás, a játszás, az utazás és szinte minden tevékenység során. Ezek általában puha, finom anyagból készült termékek, amelyek akár éveken át is végig kísérhetik a kis csöppség életét. Éppen ezért, ha karácsonyi ajándékot keresünk, a szundikendővel szinte biztos, hogy sikerünk lesz. Egy jó minőségű darab akár éveken keresztül is szolgálhatja büszke kis tulajdonosát. (Ráadásul irtó helyes és egyedi kis darabjaink közül választhatsz!)

https://foxibaba.hu/spl/998083/Szundikendo-Nyunyikendo

+1 Foxi ajándékutalvány


Az ajándékutalvány igazi Jolly Joker darab legyen szó bármilyen alkalomról. Egyfelől egy figyelmes gesztus, hiszen ezáltal megadjuk a lehetőséget a szülők számára, hogy ők válasszanak valamit a babának aszerint, hogy mire is van igazán szüksége. Másfelől ezzel kikerülhetjük azt a szituációt, hogy olyan ajándékot veszünk, ami felesleges vagy már van belőle három másik... A webshopban összesen háromféle, különböző értékű utalvány közül válogathatunk.

https://foxibaba.hu/20-000-Ft-erteku-ajandekutalvany


Legyen az idei karácsony hasznos ajándékban és szeretetben gazdag!