Kérdése van? Hívjon minket! +36202781487

HÍREINK

Egy friss anyuka 15 perces frissítő szeánsza

2021.12.11 14:33
Egy friss anyuka 15 perces frissítő szeánsza

Mindannyian tudjuk, hogy egy kisbaba érkezése a világon a legcsodálatosabb dolog. Sok mindenre felkészülünk, hogy megfelelően tudjuk fogadni a kis jövevényt: egy megfelelő szülési terv, egy gondosan berendezett babaszoba, mindenféle alapkellékek, amik a baba ellátásához szükségesek. Aztán jön Ő, és néhány számításunkat bizony felülírhatja. Első gyermekes anyukaként könnyű mindent túlaggódni, és azon rágódni, hogy más anyukák biztosan mindent nagyon lazán vesznek, de igazság szerint, amint egy nőből anya lesz, onnantól kezdve az élete merő aggodalom. 

Persze, van aki könnyebben, van aki nehezebben kezeli ezeket a helyzeteket, hiszen nem vagyunk egyformák, de abban biztosak lehetünk, hogy senki nem ússza meg néhány extra ráncocska nélkül. Na de ha már a ráncoknál járunk, íme néhány praktika, amivel csökkentheted az anyaráncaid:- nézz bele a tükörbe – lehetőleg minden reggel – és mondd el magadnak, hogy jól csinálod!

Hogy másnak is nehéz, lehet, hogy másképpen, de minden anya aggódik valami miatt, ha nem is épp abban a pillanatban, de lehet majd holnap, vagy egy év múlva. Ha ezt tudatosítod magadban máris megspóroltál néhány apró szarkalábat a szemed alatt. A többire meg mehet valami jófajta C-vitaminos szérum, ma már a drogériákban is kaphatóak nagyon szuperek. Legközelebb, ha arra jársz pelenkáért, popsikrémért vagy macskakajáért, akkor kanyarodj el az arcápolós részre, keresd a C-vitamin feliratot! A legjobb választás egy könnyed szérum, a következő pontban kitérek rá, hogy miért. Erre a műveletre kb 5 percet szánj ????


- ha megvan a „csodakrém”, ne felejtsd el használni! Ha éppen a nap közepén esne jól egy kiadós arcmosás – nem jéghideg vízzel, az nem tesz jót az arcbőrnek – akkor is nyugodtan bevetheted az új szerzeményed, a szérumoknak ugyanis olyan könnyed a textúrája szinte, mint a víznek, azonnal beszívódnak a bőrbe és azonnal fel is frissítik azt. Nem hagynak ragacsos érzetet a bőrön, az arctisztítással együtt ez a kis extra kényeztetés a bőrödnek simán belefér 5 percbe! ????


- ha a baba alszik….blablabla… biztosan Te is hallottad már ezt a mondatot, miszerint olyankor nekünk anyukáknak is pihennünk kell. De Te csak az előtted tornyosuló házimunkát és egyéb befejezetlen feladatokat látod. A legtöbben azt szokták tanácsolni, hogy olyankor mi is aludjunk, de hogyan tudnánk aludni, mikor az agyunk azon zakatol, hogy mennyi mindent kellene még csinálni? Hívjuk segítségül megint a tükröt, irány a fürdőszoba! Ha álmos vagy és aludni nem akarsz vagy nem tudsz, kávét pedig nem ihatsz vagy nem szereted, a koffeinmentes meg nem játszik, akkor moss fogat! És ha már ott vagy dörzsöld át az ajkaidat is a fogkefével, ezzel sokkal üdébbnek és pirosabbnak fog látszani. Egy jó erős, mentolos fogkrém a testet-lelket felfrissíti, nem beszélve arról, hogy a fogaidnak is jót teszel és szebb lesz a mosolyod is!

Ez a művelet is simán belefér 5 percbe és a nap bármely szakaszában bevethető. ????